Snöar

Ska du bli klar någon gång?

Försökte ju få med snöflingorna på bild, gick inte så bra

Vatten har vi inget! Började krångla igår morse när jag kom hem från jobb men efter att jag tryckt i lite luft i hydroforen så funkade det igen. Pumpen stod och hackade nämligen. Sen började den igen på kvällen likadant. Nu hjälpte varken luft eller annat och vattnet blev rostigare och rostigare så det var bara att stänga.
Blir en koll i brunnen idag, det uppför sig likadant som när bottenventilen var kass nämligen. Den kanske är den igen, tror det är 15 år sedan så det är väl inte helt omöjligt?


Kommentarer
Postat av: Mormor

Vem skall kolla den bottenventilen?

Svar: Skickade ner Mats ;-)
Ann Knutsson

2016-11-06 @ 12:06:26
Postat av: Hillevi%25252520

Åh, så förbenat onödigt extrajobbigt! :( Alltid är det något och nu hoppas jag att det blir ordning på vattnet snarast - jobbigt under tiden med alla djuren inte minst.

Svar: En upprostad koppling i brunnen, nu gäller det att hitta en ny i rappet på en söndag 😬
Ann Knutsson

2016-11-06 @ 12:10:35
Postat av: Mormor

Ja, der är kanske inte så lätt. Annars får du väl hämta vatten hos Mats så länge. Det är ju kallt att byta den också nu. Sätt en lina om midjan på honom innan han klättrar ner och låt inte lilla fröken nyfiken va i närheten.

Svar: Tur det finns rörmokare i byn som har reservdelar. Fast det blir inget bra tryck på vattnet men det har inte med det att göra
Ann Knutsson

2016-11-06 @ 13:36:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0